Menu
Voedselbank Tilburg
Voedselveiligheid
speerpunt in strategie
Voedselbank Tilburg
Ruim 70 vrijwilligers stellen
wekelijks pakketten samen
Voedselbank Tilburg
Wij hengelen graag
naar vis. Wie bijt?
Voedselbank Tilburg
Boter, kaas en eieren
meer dan welkom

Home

Stichting Tilburgse Voedselbank

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn

lees meer

Laatste nieuws
 

De Verspillingschecker van MVO: potentieel van het teveel

zaterdag november 2017

Op de website van MVO Nederland is tegenwoordig de 'Verspillingschecker' te vinden. Dit is een quick scan waarbij je in 5 minuten zicht krijgt op de kansen in jouw bedrijf om verspilling tegen te gaan. 'Rabobank berekende onlangs dat Europese bedrijven en hun toeleveranciers jaarlijks €10 miljard kunnen besparen als zij voedselverspilling tegen gaan', aldus de website van MVO Nederland. Dus: waar wacht je nog op? Doe hier de verspillingscheck! (Bron afbeelding: kunstwerk 'Verspilling' van Suboth Gupta)

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitgiftepuntUitgiftepunt
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook
Veel gestelde vragenVeel gestelde vragen
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Tilburg 2017