Menu
Voedselbank Tilburg
Voedselveiligheid
speerpunt in strategie
Voedselbank Tilburg
Ruim 70 vrijwilligers stellen
wekelijks pakketten samen
Voedselbank Tilburg
Wij hengelen graag
naar vis. Wie bijt?
Voedselbank Tilburg
Boter, kaas en eieren
meer dan welkom

Home

 

 

Stichting Tilburgse Voedselbank

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn

lees meer

 

In het kader van de de invoering van Algemne Verordening Gegevensbescherming heeft de Tilburgse Voedselbank een privacyreglement opgesteld. u kunt dit hier raadplegen: weergeven privacy statement

Laatste nieuws
 

Tilburg Circulair

maandag maart 2019

Beste koploper van Tilburg Circulair,

Allereerst wil ik jullie bedanken voor jullie deelname aan TilburgCirculair<http://www.tilburgcirculair.nl>! Daarnaast voor jullie enthousiasme over het initiatief om de inwoners van Tilburg nog meer te motiveren om anders, bewuster en duurzamer te gaan consumeren en daarmee Tilburg als Circulaire stad op de kaart te zetten.

We zijn nu zo'n drie weken online, er staan al meer dan 50 circulaire bedrijven, producten en diensten online, en de website is al door zo'n 2000 mensen bezocht. Best wel gaaf, toch?
De komende tijd gaan we op onze social media (Facebook<https://www.facebook.com/TilburgCirculair/> en Instagram<https://www.instagram.com/tilburgcirculair/>: @TilburgCirulair) jullie circulaire bedrijven, initiatieven, producten en diensten 1 voor 1 uitlichten. Delen mag :-)! Hoe meer mensen weten van Tilburg Circulair, hoe beter voor iedereen.

Jullie ontvangen hierbij ook het digitale keurmerk 'Tilburg Circulair 2018' in de bijlage. Deze kan je bijvoorbeeld op je website en/of je social media plaatsen, om te laten zien dat je circulair bezig bent.
Begin januari 2019 ontvangen jullie ook nog een keurmerk 'Tilburg Circulair 2019' sticker én een certificaat (op duurzaam papier uiteraard), zodat je ook in je bedrijf, winkel of werkplek kan laten zien dat je duurzaam en circulair actief bent.

Voor nu een heel fijn weekend en op naar een circulaire stad!


--
Met vriendelijke groet,
Laury Zwart

TILBURG CIRCULAIR

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitgiftepuntUitgiftepunt
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook
Veel gestelde vragenVeel gestelde vragen
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Tilburg 2019