Menu
Voedselbank Tilburg
Voedselveiligheid
speerpunt in strategie
Voedselbank Tilburg
Ruim 70 vrijwilligers stellen
wekelijks pakketten samen
Voedselbank Tilburg
Wij hengelen graag
naar vis. Wie bijt?
Voedselbank Tilburg
Boter, kaas en eieren
meer dan welkom

Home

 

 

Stichting Tilburgse Voedselbank

In Nederland leeft meer dan een miljoen mensen onder de armoedegrens. De voedselbanken helpen de armsten door ze tijdelijk te voorzien van voedselpakketten. Om onze klanten van voldoende eten te kunnen voorzien, werken wij samen met bedrijven, instellingen, overheden en particulieren. Zo zorgen we er samen voor dat armoede wordt bestreden, voedseloverschotten verdwijnen en het milieu minder wordt belast.

Om de zelfredzaamheid van onze klanten te vergroten, werken we samen met lokale organisaties die onze klanten helpen om weer op eigen benen te staan. Voedselhulp moet immers altijd tijdelijk zijn

lees meer

 

In het kader van de de invoering van Algemne Verordening Gegevensbescherming heeft de Tilburgse Voedselbank een privacyreglement opgesteld. u kunt dit hier raadplegen: weergeven privacy statement

Laatste nieuws
 

Al eerder weten wat er vrijdag in het voedselpakket zit?

maandag maart 2019

Like dan onze facebookpagina!

Wekelijks posten we (althans, dat proberen we) vóór vrijdag al een foto met een voorproefje van een of meer producten in het pakket. Ook houden wij u via onze facebookpagina op de hoogte van leuke weetjes en nieuwtjes rondom de Tilburgse Voedselbank. Momenteel loopt er via onze facebookpagina een like, deel en win actie: bij 500 'vind-ik-leuks' zal er onder de delers een leuke attentie worden verloot. De teller staat inmiddels op 487 likes!

Klik hier om naar onze facebookpagina te gaan, en klik boven in het menu op 'vind ik leuk' om ons te volgen! Wilt u meedoen met de actie, deel dan het betreffende bericht over de winactie op uw facebookpagina.

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitgiftepuntUitgiftepunt
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook
Veel gestelde vragenVeel gestelde vragen
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Tilburg 2019