Waarom wij uw steun nodig hebben

De Tilburgse Voedselbank heeft om alle gezinnen goed te kunnen helpen veel en gevarieerd voedsel nodig. Wij proberen de mensen een voedselpakket te verstrekken met tenminste zuivel, groente, vlees, brood en fruit. Maar ook verzorgingsproducten zoals wasmiddelen, tandpasta en shampoo willen we graag in de pakketten opnemen. Hiervoor zijn wij afhankelijk van donaties van geld en goederen. Voor het vele werk hebben wij daarnaast vrijwilligers nodig.

Financiële steun

De voedselbank heeft geld nodig voor haar exploitatie-uitgaven: huur en onderhoud van het gebouw, energie, transport etc. Maar ook voor investeringen in aanschaf of vervanging van bv. koel-vriescellen en heftrucks. Wij zijn voor ons werk afhankelijk van donaties en subsidies en daarom zijn uw giften van harte welkom.

Dit kunt u doen door een bedrag over te maken via uw eigen bankrekening naar NL38RABO0115334408 t.n.v. Stichting Tilburgse Voedselbank. Dit kan uiteraard eenmalig, maandelijks, per kwartaal, per halfjaar of jaarlijks.

U kunt het ook doen door de ‘Doneer direct’ button te klikken. U wordt dan omgeleid naar de iDeal betaalpagina van uw eigen bank waar u uw gift rechtstreeks naar ons kunt overmaken, middels een beveiligde verbinding.

De Tilburgse Voedselbank is een ANBI-instelling. U mag uw gift onder voorwaarden aftrekken van de belasting.

Hartelijk dank voor uw gift!

Word ook sponsor

Voor het werk van de voedselbank zijn sponsoren heel belangrijk. Zonder sponsoring kunnen wij niet bestaan. Naast sponsoring in producten is financiële sponsoring voor ons van cruciaal belang, alle bedragen zijn welkom. Uw organisatie krijgt dan een vermelding op onze website en op de sponsormuur van de voedselbank.

  Materiële steun

  Wilt u als leverancier een partij voedsel of andere producten doneren? Dan vragen wij u contact op te nemen met:

  Tilburgse Voedselbank
  T: 013 – 455 10 00, op werkdagen tussen: 09:00 en 15:00.
  E: info@tilburgsevoedselbank.nl

  Wilt u eerst kennismaken? Dan bent u van harte welkom.

  Wij garanderen dat geleverde goederen op een juiste wijze worden verwerkt en verstrekt. Voor onze verklaring hierover gebruik de link: Verklaring doorstroom geleverde goederen.

  Wilt u vrijwilliger worden bij de voedselbank ?

  Alle voedselbanken in Nederland werken alleen met onbetaalde vrijwilligers. Deze mensen vormen de motor waar de voedselbanken op draaien. Met hun onuitputtelijk enthousiasme zorgen zij ervoor dat in Tilburg en omstreken ongeveer 550 huishoudens ofwel 1300 personen wekelijks een voedselpakket kunnen ophalen. Bij de Tilburgse Voedselbank zijn ongeveer 100 vrijwilligers actief. De werkzaamheden zijn heel divers: pakketsamensteller, pakketuitdeler, chauffeur, logistiek manager, fondsenwerver, klusjesman, voedselverwerver, administratieve kracht, magazijnmedewerker enzovoorts.

  Beschikbare vacatures

  Logistiek Coördinator

  Logistiek medewerker

  Huishoudelijke dienst

  Klik op de vacature voor extra informatie.
  Sollicitaties kunnen verstuurd worden naar: peno@tilburgsevoedselbank.nl t.a.v. Kees van Delzen.
  Of maak gebruik van onderstaand formulier.

   Onze sponsors