Menu
Voedselbank Tilburg
Voedselveiligheid
speerpunt in strategie
Voedselbank Tilburg
Ruim 70 vrijwilligers stellen
wekelijks pakketten samen
Voedselbank Tilburg
Wij hengelen graag
naar vis. Wie bijt?
Voedselbank Tilburg
Boter, kaas en eieren
meer dan welkom

 

Hoe vraag ik een pakket aan?

Aanmelding voor een voedselpakket dient te geschieden via uw bewindvoerder (als die is aangesteld voor u) of anders via een  maatschappelijke organisatie (bijvoorbeeld  IMW, Buro schuldhulpverlening van de gemeente Tilburg, Contour de Twern, RIBW, Amarant etc.).

Mocht u geen maatschappelijke instelling kennen die voor u een pakket kan aanvragen dan kan Loket Z  u informeren over een instelling die de aanvraag voor u kan doen.

Het telefoonnummer van Loket Z  is 14013, het emailadres : Loketz@tilburg.nl

 

De duur van de verstrekking van een pakket

De  periode waarvoor  een pakket wordt toegekend is  afhankelijk van de beoordeling van de financiën en de verwachte termijn dat aan de norm wordt voldaan. De maximale duur voor toekenning is 6 maanden. Na het verstrijken van de periode waarvoor een pakket is toegekend kan een verlenging worden gevraagd. De maximale termijn is in principe  3 jaar.

Er is gekozen voor dit systeem van periodieke verlengingen om ervoor te zorgen dat er contact blijft tussen de cliënten en de verwijzers (instanties die de aanvraag indienen).

Contact:

Als een pakket is toegekend wordt dat aan de verwijzer doorgegeven. Bij die persoon dient de cliënt dus in principe te informeren naar de stand van zaken en  de beslissing van de voedselbank.

Contacten over een aanvraag etc. vindt in principe plaats tussen de voedselbank en de verwijzers. Natuurlijk kan het voorkomen dat een cliënt  zelf contact wil opnemen met de cliëntenadministratie van de voedselbank. Dat kan altijd per mail:  clienten@tilburgsevoedselbank.nl.

Verwijzers

Organisaties of bewindvoerders die als verwijzer willen worden geregistreerd  of die vragen of klachten hebben over zaken die niet direct aan een cliënt zijn gerelateerd kunnen mailen naar  marius.de.jong@tilburgsevoedselbank.nl.  Mails worden iedere dag gelezen en daarop wordt z.s.m. gereageerd.

Ook telefonisch contact is (beperkt) mogelijk. Namelijk op donderdag  tussen 9.00 en 15.00 uur en op vrijdag tussen 9.00 en  12.00 uur.  Het telefoonnummer van de cliëntenadministratie  is 0630086167.

Doneer geldDoneer geld
Pakket aanvragenPakket aanvragen
UitgiftepuntUitgiftepunt
Help ons aan voedselHelp ons aan voedsel
Volg ons op FacebookVolg ons op Facebook
Veel gestelde vragenVeel gestelde vragen
 
 
 
Aangesloten bij:
© Voedselbank Tilburg 2019