Hoe kunt u ons steunen

De mogelijkheden om ons te helpen zijn breed. We kunnen voedsel, financiële donaties maar ook tijd en talent goed gebruiken. Van individuen, bedrijven en organisaties.

Steun ons met voedsel

Wij kopen geen voedsel (alleen bij zeer hoge noodzakelijke uitzondering). We zamelen voedseloverschotten in. Veelal voedsel dat anders vernietigd zou worden. Met dat voedsel helpen wij ruim 500 gezinnen die in armoede leven. Wij kunnen altijd voedsel gebruiken! Er zijn al veel bedrijven, supermarkten, organisaties, scholen en particulieren die ons helpen.

Steun ons financieel

Met jouw financiële steun kunnen wij blijven zorgen voor een tijdelijke steun in de rug voor de allerarmsten in onze stad. Jouw steun is dus hard nodig. Wil je ook een bijdrage geven? Er zijn volop mogelijkheden! En alvast namens onze klanten: hartelijk bedankt!

Word vrijwilliger

Wil jij samen met meer dan 100 vrijwilligers het verschil maken voor je medemens? Zoek je leuk, zinvol én dankbaar werk? Kom dan werken bij de Tilburgse Voedselbank. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons helpen wekelijks ruim 500 gezinnen te voorzien van aanvullend voedselhulp. Wil jij ook je steentje bijdragen?